Circuit rijden tijdens ‘Meet the Speed’

Instructie door Wilco Zeelenberg

Welkom op de website van Zeelenberg Racing.

Zeelenberg Racing organiseert al 21 jaar de rijvaardigheidscursus ‘Meet the Speed’ en is de enige aanbieder van een 5-daagse rijvaardigheidscursus voor zowel amateurs als licentiehouders. Elk jaar in de maand november is dit voor een ieder dé uitgelezen kans om in een aangename omgeving te trainen, te leren en te ontdekken wat écht hard rijden is. Of je nu het circuit rijden wilt leren vanaf de basis of serieus je rondetijden naar beneden wilt bijstellen ....
Zeelenberg Racing laat je het ervaren door middel van Respect, Focus en Plezier!

Een week lang genieten van zelf circuit rijden op je eigen motorfiets, dit onder de vakkundige begeleiding van ervaren instructeurs uit de Dutch Supersport en de Dutch Superbike, maar ook van hoog Europees en WK niveau, zelfs uit de MotoGP! Om de waardevolle motoren en bijbehorende spullen in perfecte staat naar Zuid-Spanje te vervoeren, wordt er gebruik gemaakt van een ervaren transporteur én speciaal ontworpen motorkratten. De motoren e.d. worden een week van te voren op een centraal gelegen punt in Nederland ingeleverd en door vakkundig personeel op de speciale motorkratten vastgezet, waarna alles per vrachtwagens op transport gaat.

In november is het in het Zuid Spaanse Almería nog heerlijk weer. En met topcatering op het circuit en een super hotel, waan je jezelf bijna een MotoGP-ster. Bij Zeelenberg Racing is alles tot in de puntjes verzorgd, je hoeft enkel alleen nog maar te rijden!